Samhandling - Felles favoritter

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

4.6 Samhandling - Felles favoritter

Introduksjon

"Samhandling - Felles favoritter" viser en felles liste over mye brukte webadresser for hele organisasjonen. Dette kalles ofte "favoritter" eller "bokmerker" i nettleserne. Hvis du lagrer bokmerkene dine i XS Office, vil de være tilgjengelige uavhengig av hvilken PC du bruker.

Det finnes også mulighet til å ha en privat liste over bokmerker. Se Min side - Mine favoritter. Felles favoritter kan også inngå som startsideelement slik at listen er lettere tilgjengelig i XS Office. Se Min side - Min startside.

Felter i liste over bokmerker/favoritter

Listen under viser hvilke felter som vises i listen over favoritter (Min side - Mine favoritter).
  • Navn: Navn på bokmerke/favoritt. Klikk for å åpne bokmerke i et nytt vindu.
  • Notat: Fritekstnotat for bokmerke/favoritt.
  • Adresse: Webadresse (URL = Uniform Resource Locator) som bokmerket/favoritten peker til.
  • Sist endret: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble sist endret.
  • Av: Initialer for ansatt som endret bokmerket/favoritten sist.
  • (Skjema med blyant): Klikk for å vise egenskaper for bokmerke/favoritt.

Opprette nytt felles bokmerke/favoritt

Felles bokmerker/favoritter opprettes ved å velge "Ny felles favoritt" fra verktøylinjen på siden Samhandling - Felles favoritter.

Innfyllingsfelter for bokmerker/favoritter

Vinduet for bokmerker/favoritter har følgende innfyllingsfelter:
  • Tittel: Tittel/navn for bokmerket/favoritten.
  • Adresse: Webadresse (URL) for bokmerket/favoritten.
  • Notat: Fritekstnotat for bokmerket/favoritten.
  • Åpne i nytt vindu: Angir om bokmerket/favoritten skal åpnes i nytt vindu når du klikker på linken. Hvis ikke vil bokmerket åpnes i hovedvinduet for XS Office.
  • Opprettet: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble opprettet.
  • Sist endret: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble sist lagret.

Slette bokmerker/favoritter

Bokmerker/favoritter kan slettes ved å åpne vinduet for bokmerket/favoritten (klikk på ikon helt til høyre i listen), og så velge knappen "Slett".

Eksportere bokmerker/favoritter

Bokmerkelisten kan eksporteres til Excel-format via en egen Excel-knapp på verktøylinjen.