Innledning - App på mobil/nettbrett

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

0.19 Innledning - App på mobil/nettbrett

XS Office som app på hjem-skjermen på iPhone/iPad/Android

Dersom du benytter XS Office mye på mobiltelefon eller nettbrett, kan det være hensiktsmessig å installere programmet som en web-app på hjem-skjermen på mobiltelefonen/nettbrettet. Dermed slipper du å lete etter XS Office blant alle fanene i nettleseren. På en iPhone gjør du dette slik:
  1. Åpne Safari (nettleseren) og gå til startsiden for XS Office.
  2. Logg inn om nødvendig. Velg "Smarttelefon" som enhetstype under innloggingen.
  3. Klikk på symbolet med en firkant og en pil nederst på skjermen i Safari.
  4. Velg "Legg til på Hjem-skjerm".
  5. Velg "Legg til".
Etter dette vil du finne XS Office på hjem-skjermen din sammen med dine andre apper.

Det finnes per dags dato ingen nedlastbar app for XS Office, men metoden over gjør at du kan bruke XS Office som om det var en app.

Egendefinerte startsider for standardversjon og smartmobilversjon

Merk at du kan angi egendefinerte startsider både for fullversjonen og smartmobilversjonen dersom du etter oppstart alltid ønsker å gå til et bestemt menyvalg.