Innledning - Importere data

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

0.15 Innledning - Importere data

Introduksjon

Når du tar i bruk XS Office, er det ofte behov for å importere for eksempel kunderegister fra et annet system. XS Office har ingen universell funksjon for dette, men vi tilbyr alle nye kunder å få importert kunderegisteret gratis til XS Office! Dette fordrer at kundelisten finnes i et hensiktsmessig format - for eksempel Excel eller som en kommaseparert liste.

Import av data fra Microsoft Outlook

XS Office har et eget verktøy for å overføre objekter fra Microsoft Outlook til XS Office. Se Innledning - Integrasjon i Outlook for detaljert informasjon om dette.

Import av data fra Mozilla Thunderbird

XS Office har et eget verktøy for å overføre objekter fra Mozilla Thunderbird til XS Office. Se Innledning - Integrasjon i Thunderbird for detaljert informasjon om dette.

Import av OCR-filer fra Nets

Hvis du benytter KID ved fakturering og har OCR-avtale med Nets (tidligere BBS, Bankenes Betalingssentral), kan du lese inn OCR-innbetalinger via filer mottatt fra Nets. Du slipper dermed den manuelle jobben med å registrere innbetalinger i XS Office. Se Handel - Utgående faktura for detaljert informasjon om dette.