Innledning - Oppstartsveiviser

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

0.18 Innledning - Oppstartsveiviser

Introduksjon

Oppstartsveiviserne for XS Office leder deg gjennom grunnleggende innstillinger for XS Office. Nye brukere vil som standard møte en oppstartsviser når de logger på XS Office for første gang. Du kan også starte oppstartsveiviserne manuelt fra verktøylinjene på startsiden, under "faste funksjoner" oppe til høyre samt via hurtigtaster.

Brukere som er angitt som "superbrukere" vil ha tilgang til to veivisere, én for firmainnstillinger og én for brukerinnstillinger. Når superbrukerne logger på, vil de møte oppstartsveiviser for firmainnstillinger.

De ulike sidene med innstillinger kan navigeres ved å bruke knappen "Lagre og neste" som lagrer innstillingene på gjeldende side og automatisk åpner neste skritt i veiviseren.

Startsiden for hver veiviser inneholder også noen brukertips.

Oppstartsveiviser for brukerinnstillinger

Oppstartsveiviseren for brukerinnstillinger består av fire trinn.

Oppstartsveiviser for firmainnstillinger

Oppstartsveiviseren for firmainnstillinger består av seks trinn.
  • Trinn 1: Legg inn firmadata
    Registrer fakta og nøkkeldata for din organisasjon.
  • Trinn 2: Last opp firmalogo
    Last opp din firmalogo (gif/jpg) for bruk i blant annet tilbud/ordre/faktura.
  • Trinn 3: Globale innstillinger
    Verifiser og juster globale innstillinger.
  • Trinn 4: Nummerserier
    Velg nummerserier for tilbud, ordre, faktura, kreditnota, firmaer, prosjekter og saker.
  • Trinn 5: Legg til ansatte
    Legg til ekstra ansatte og brukerkontoer.
  • Trinn 6: Tilgangskontroll
    Sett opp hovedmenyen for brukergrupper og hvem som skal ha tilgang til hva.