Innledning

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

Innledning

XS Office er en webbasert løsning for å forbedre samhandlingen og organiseringen i din organisasjon. Nøkkelinformasjon er tilgjengelig for alle medarbeiderne uavhengig av tid og sted.

Med XS Office trenger du ikke lenger å investere i en hel rekke programvarepakker med ulike grensesnitt for brukerne, som eksempelvis ett for fakturering, ett for kunde- og salgsstøtte, ett for prosjektstyring, ett for timeregistrering og så videre. XS Office tilbyr alle disse og en rekke andre funksjoner fra ett og samme sted, og med samme intuitive grensesnitt for brukerne.

Hele løsningen er bygget rundt en visjon om én smart løsning for alle forretningsmessige behov med et enkelt grensesnitt mot brukeren som krever minimal opplæring. Målet er at bedriften enklere skal kunne knytte sammen alle prosesser gjennom å koble sammen ansatte, informasjon og arbeidsmetoder i ett felles system.

Multiplattform

En viktig målsetning med XS Office er at programvaren skal fungere likt på ulike maskinplattformer som Windows, Mac og Linux og at kravene til maskinvare skal være lave. Dermed kan XS Office også benyttes på relativt "gamle" PCer og i miljøer som for eksempel bruker både PC og Mac.

XS Office er designet for å fungere i alle de 5 største nettleserne - Google Chrome, Firefox, Opera, Safari og Internet Explorer. Vi vet dessuten at brukere av XS Office bruker systemet på andre nettlesere - bl.a. Konqueror, Flock og SeaMonkey.

Tre versjoner

XS Office finnes i tre versjoner. Invoicing Edition, Professional Edition og Enterprise Edition. Hovedkarakteristikkene for hver av dem er som følger:
  • Invoicing Edition: Et godt valg hvis du kun vil bruke XS Office til å fakturere og ikke er interessert i timeregistrering, prosjektstyring, dokumentarkiv, e-post eller saksarkiv/helpdesk.
  • Professional Edition: Inneholder komplett funksjonalitet foruten tilbud/ordre/faktura. Velges ofte av kunder som allerede har et eget system for fakturering som de er fornøyd med.
  • Enterprise Edition: Inneholder all standardfunksjonalitet. Kan ses på som en hybrid av Invoicing Edition og Professional Edition.
Merk: XS Office er ikke et komplett regnskapssystem/ERP-system siden bokføring og hovedbok mangler. Du kan likevel bruke XS Office til fakturering, purring og til å beregne mva (via rapporter). Du kan ta ut fakturajournaler som kan importeres til de fleste vanlige økonomisystemer eller sendes direkte til din regnskapsfører via e-post.

XS Office også på mobilen

Hvis du er mye på farten vil du sette pris på XS Office gir deg mulighet til å ta "kontoret" med deg i lomma. XS Office tilpasses automatisk til din mobiltelefons skjermstørrelse. Dermed kan du for eksempel jobbe med kundedata direkte ute hos kunden istedenfor å vente til du er tilbake på kontoret.

Du kan også installere XS Office som en app på hjem-skjermen på iPhone/iPad/Android.

 

Innledning
Hovedvinduet
Startsiden
Logge inn
Logge ut
Popup-blokkering
Skrive ut informasjon
Legge inn firmadata
Personlige innstillinger
Hurtigtaster
Integrasjon i Outlook
Integrasjon i Thunderbird
Integrasjon i Office
Påminnelser
Søke i XS Office
Importere data
Eksportere data
Komme i gang
Oppstartsveiviser
App på mobil/nettbrett
Dialogboks for oppslag
Bestilling og aktivering
Brukerstøtte
Min side
Organisasjon
Meldinger
Samhandling
CRM
Prosjekt
Timer
Dokumenter
Handel
Admin

Timeregistrering, prosjektstyring, faktura og CRM på nett

Fri etablering + Ingen bindingstid = Liten risiko
Nå også med mobiltilpasset fullversjon

Prøv gratis i 30 dager
... eller bestill online fra nettbutikken