Meldinger - Kladd

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

3.3 Meldinger - Kladd

Introduksjon

"Meldinger - Kladd" inneholder alle meldinger som er opprettet, men ikke sendt. Disse meldingene er "lagret som kladd". Når du åpner en melding som er lagret som kladd og sender den, vil den forsvinne fra "Kladd" og havne under "Sendte elementer".

Se for øvrig Meldinger - Sendte elementer for informasjon om hvordan du oppretter og sender e-post.

Felter i "Kladd"

Listen under viser hvilke felter som vises i listen over e-post lagret som kladd (Meldinger - Kladd).
  • Prioritet (utropstegn): Angir definert prioritet for e-postmeldingen. Se under.
  • Tilgjengelighet (stoppskilt): Angir om e-postmeldingen er angitt som privat (rødt stoppskilt) eller ikke (ingen indikering).
  • Vedlegg (binders): Angir antall vedlegg i e-postmeldingen.
  • Til: Angir mottaker(e) av e-postmelding.
  • Emne: Emne for e-postmelding. Klikk for å vise melding.
  • Firma: Navn på eventuelt firma knyttet til e-postmeldingen. Klikk for å åpne firmakort.
  • Prosjekt: Navn på eventuelt prosjekt knyttet til e-postmeldingen. Klikk for å åpne prosjektkort.
  • Sist endret: Tidspunkt e-postmeldingen ble sist endret.
  • Størrelse: Størrelse for meldingen. Se under.

Prioritet

Prioritet indikeres med følgende symboler:
  • Rødt utropstegn: Høy prioritet.
  • Ingen indikering: Normal prioritet.
  • Blå nedoverpil: Lav prioritet.

Opprette og sende en e-postmelding

Se Meldinger - Sendte elementer for informasjon om hvordan du oppretter og sender e-post.

Lagre en e-postmelding som kladd

Opprett en melding som vanlig eller åpne en eksisterende melding eller mal. Klikk på "Lagre kladd" på verktøylinjen for å lagre meldingen som en kladd.

Åpne en e-postmelding

Klikk på emneteksten i listen for å åpne en eksisterende melding.

Slette en e-postmelding

En e-postmelding slettes ved å åpne vinduet for e-post (klikk på emnetekst i e-postlisten), og så velge knappen "Slett" fra verktøylinjen.

Legge inn eller endre din e-postadresse

E-postadressen din registrerer du under Min side - Min profil.

Endre e-posttjener for utgående e-post (SMTP-server)

Utgående e-post sendes som standard via SMTP-serveren til XS Office. Hvis du har spesielle behov, kan du endre denne under Admin - Globale innstillinger.

Søk i e-postlisten

Se Meldinger - Innboks.

Analysere e-post