Meldinger - SMS-innstillinger

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

3.8 Meldinger - SMS-innstillinger

Introduksjon

"Meldinger - SMS-innstillinger" lar deg angi din mobilleverandør, mobilnummer for SMS-sending og passord samt en meldingssignatur for meldingene du sender fra XS Office. SMS-signaturen brukes for å angi en fast tekst som vil legges inn som standard i nye meldinger. Her kan du for eksempel legge inn ditt navn og firmaet du representerer.

Se for øvrig Meldinger - Sendte SMS for informasjon om hvordan du oppretter og sender en tekstmelding.

Innstillinger for mobilleverandør, mobilnummer og passord

Du velger din mobilleverandør i rullegardinmenyen "Tjenesteleverandør". XS Office støtter per i dag mobiltelefonabonnementer fra Telenor, NetCom, Ventelo, Network Norway og Chess.

Avsendernummer angir du i feltet "Mobiltelefonnummer" og passordet ditt i feltet "Passord". Ta kontakt med din mobilleverandør for å få dette. Du vil typisk få tilsendt et passord via SMS.

Hvis du vil bruke tjenesten mot et abonnement fra NetCom, Chess eller Network Norway, se installasjonsveiledning for NetCom, Chess og Network Norway.

Ta kontakt med oss hvis du har abonnement hos en leverandør som ikke finnes i listen over tjenesteleverandører.

Hvis du har problemer med sending av SMS fra XS Office, kan det lønne seg å prøve å sende via din leverandørs websider for å sjekke at innloggingsdetaljene er korrekte.

Bruke felles mobilnummer ved sending av SMS

Du kan selv velge hvilket mobilnummer som SMSer skal sendes fra. Dette gjør at organisasjonen hvis ønskelig kan ha et felles nummer for sending av SMS uavhengig av hvilken ansatt som sender dem. For å få til dette, legger alle ansatte inn samme informasjon i feltene "Tjenesteleverandør", "Mobiltelefonnummer" og "Passord".

Bruke eget mobilnummer ved sending av SMS

For å sette inn ditt eget mobilnummer som angitt under Min side - Min profil, klikk på linken "Hent" ved feltet for mobiltelefonnummer. Velg så knappen "Lagre" for å lagre innstillingene.

Legge inn signatur for tekstmeldinger

For å legge inn signatur for SMS-meldinger, angir du ønsket tekst i feltet "Meldingssignatur".

Alle nye meldinger du oppretter i XS Office vil som standard inneholde denne teksten.

Opprette og sende en SMS-melding

Se Meldinger - Sendte SMS for informasjon om hvordan du oppretter og sender tekstmeldinger.

Taksering av meldinger

Se Meldinger - Sendte SMS.

Støttede mobiltelefonleverandører

Se Meldinger - Sendte SMS.