Min side - Mine favoritter

Skriv ut| Vis alle emner| Skriv ut alle emner| Funksjoner Mobile Edition

1.11 Min side - Mine favoritter

Introduksjon

"Min side - Mine favoritter" viser liste over dine mest brukte webadresser. Dette kalles ofte "favoritter" eller "bokmerker" i nettleserne. Hvis du lagrer bokmerkene dine i XS Office, vil de være tilgjengelige uavhengig av hvilken PC du bruker.

Det finnes også mulighet til å lage felles bokmerker for hele organisasjonen. Se Samhandling - Felles favoritter. Bokmerkelisten kan også inngå som startsideelement slik at listen er lettere tilgjengelig i XS Office. Se Min side - Min startside.

Felter i liste over bokmerker/favoritter

Listen under viser hvilke felter som vises i listen over favoritter (Min side - Mine favoritter).
  • Navn: Navn på bokmerke/favoritt. Klikk for å åpne bokmerke i et nytt vindu.
  • Notat: Fritekstnotat for bokmerke/favoritt.
  • Adresse: Webadresse (URL = Uniform Resource Locator) som bokmerket/favoritten peker til.
  • Sist endret: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble sist endret.
  • (Skjema med blyant): Klikk for å vise egenskaper for bokmerke/favoritt.

Opprette nytt bokmerke/favoritt

Bokmerker/favoritter opprettes ved å velge "Ny favoritt" fra verktøylinjen på siden Min side - Mine favoritter.

Innfyllingsfelter for bokmerker/favoritter

Vinduet for bokmerker/favoritter har følgende innfyllingsfelter:
  • Tittel: Tittel/navn for bokmerket/favoritten.
  • Adresse: Webadresse (URL) for bokmerket/favoritten.
  • Notat: Fritekstnotat for bokmerket/favoritten.
  • Åpne i nytt vindu: Angir om bokmerket/favoritten skal åpnes i nytt vindu når du klikker på linken. Hvis ikke vil bokmerket åpnes i hovedvinduet for XS Office.
  • Opprettet: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble opprettet.
  • Sist endret: Tidspunkt bokmerket/favoritten ble sist lagret.

Slette bokmerker/favoritter

Bokmerker/favoritter kan slettes ved å åpne vinduet for bokmerket/favoritten (klikk på ikon helt til høyre i listen), og så velge knappen "Slett".

Eksportere bokmerker/favoritter

Bokmerkelisten kan eksporteres til Excel-format via en egen Excel-knapp på verktøylinjen.

Min side
Min profil
Mine innstillinger
Min kalender
Mine møter
Mine avtaler
Mine samtaler
Mine oppgaver
Mine notater
Mine kontakter
Mine firmakontakter
Mine favoritter
Min tilstede-status
Min ferie
Mitt fravær
Fødselsdager
Min håndsignatur
Min farge-mal
Min startside